Nová séria Fénix 5 PLUS prináša topografické mapy s routovateľnou navigáciou pre všetky modely, prehrávač hudby priamo v hodinkách a podporu Garmin Pay™- bezkontaktných platieb. Senzor Pulse Ox Acclimation pre meranie okysličenia krvi (model 5X PLUS). Veľkosti displejov je sú v rozmedzí 42-51 mm. fénix 5S Plus bude po novom vybavený 1,2 palcovým displejom, čo je až 20% nárast veľkosti oproti predošlému modelu, takže nemusíte obetovať displej, aj keď máte útlejšie zápästie. Displeje sú vyrobené so zámerom maximálne podporiť čitateľnosť na priamom slnku, bez podsvietenia.

Séria Fénix 5X PLUS

 

Fēnix 5X Plus je prvé zariadenia Garmin, ktoré ponúka senzor okysličenia krvi (Pulse Ox sensor), jeho využitie je zrejmé, vo vysokých nadmorských výškach vám umožňuje kontrolovať proces aklimatizácie.

Každý z radu produktov fénix5 PLUS prináša mapovú navigáciu optimalizovanú pre použitie na zápästí. Podporujú funkciu roudtrip (okružný výlet) známu z iných Garmin zariadení a Trendline popularity, funkcia z prémiových cyklopočítačov, ktorá vám ukáže nové trasy na základe obľúbenosti, frekventovanosti používania ostatnými.

séria Fénix 5 PLUS

Fēnix 5S Plus, Fēnix 5 Plus a Fēnix 5X Plus vám umožní počúvať vašu obľúbenú hudbu pri vašich tréningoch a dobrodružstvách v prírode. Kapacita 500 skladieb, offline playlisty z vybratých streamingových služieb ako  iHeartRadio, Deezer a ďalšie pribúdajúce  vás rozveselia kdekoľvek, stačí pripojiť kompatibilné  Bluetooth® slúchadla (nie sú súčasťou balenia). Každé hodinky z tejto série sú pripravené na bezkontaktné platby Garmin Pay, ktoré už čoskoro budú dostupné aj na Slovensku.

ClimbPro je nová funkcia pre bežcov a cyklistov, ktorý trénujú v kopcovitom teréne. ClimbPro analyzuje výškový profil trasy a upozorňuje na vzdialenosť a počty významných stúpaní.

séria fénix 5S PLUS

Samozrejmosťou je rozšírená sada fyziologických a iných športovo špecifických metrík, kompatibilita s Connect IQ store a celá nová farebná škála QuickFit® remienkov.

Každý Fēnix 5 Plus využíva multi sieťový prijímač satelitného signálu teraz aj vrátane siete Gallileo.

Nové Fénix 5 PLUS budú dostupné do predaja už o pár dní. V dvoch prevedeniach lunety: PVD upravená nehrdzavejúca oceľ so silikónovým remienkom alebo odľahčená titánová luneta s náramkom s brúseného titánu. Obe verzie využívajú nový farebný Chroma displej.

Výdrž batérie je: The Fēnix 5S Plus 7 dní smart watch mód a 4 hodiny s GPS+prehrávanie hudby.  Fēnix 5 Plus 10 dní v móde smarthodiniek a 8 hodín  GPS+prehrávanie hudby. Fēnix 5X Plus 20 dní v móde smarthodiniek 13 hodiny s GPS+prehrávanie hudby.

Ceny sa budú začínať na doporučenej MOC €699,99 až po €1 149,99

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: