Garmin rozširuje technológiu solárneho dobíjania do obľúbených modelov   Instinct, Fénix6 a 6S a Tactix Delta. Technológia, ktorá sa overila v úplne prvom solárnom modeli fénix 6X-Pro Solar, sa po prenesení do série Instinct stáva ďalším míľnikom vo vývoji hodiniek Garmin. Instinct Solar totižto dokáže fungovať v režime šetrenia batérie prakticky nepretržite.

Instinct Solar 

Odolné hodinky, ktoré vás podporia vo všetkých aktivitách v prírode. Úžasná výdrž batérie bude poháňať vaše zážitky, športové a zdravotné a smart funkcie. Tento model je historickým míľnikom pre značku Garmin, pretože pri dostatočnom pobyte na slnku dokážu hodinky v Šetrnom režime fungovať prakticky neobmedzene. V Expedičnom režime pri slnečnom počasí dokážu hodinky s aktívnym GPS vydržať viac ako dva mesiace(68 dní). Séria Instict Solar vydrží v režime smart hodiniek  24 dní v interiéri, ale ak denne strávite aspoň 3 hodiny vonku na slnečnom počasí, výdrž sa predĺži až na 54 dní. Výdrž batérie si dokáže užívateľ prispôsobovať s funkciou Power Manger podľa vlastných potrieb aj počas používania.

K obsiahlemu balíku funkcií pre šport v prírode a monitoringu zdravia, pridáva Instinct Solar aj optickým pulzomerom Pulse Ox, ktorý dokáže merať hladinu kyslíka v krvi a obľúbenou funkciu Body Battery na sledovanie energetických rezerv vášho tela. Medzi špeciálnymi verziami Instinct Solar sa objaví aj Surf Edition- špecializované hodinky pre surfovanie, ktoré majú preinštalované prílivové tabuľky alebo Tactical Edition, ktoré majú špeciálne taktické funkcie vrátene kompatibility s prístrojmi na nočné videnie.

Verzie Instinct Solar sú dostupné v predaji už teraz! S moc od 399,99 €

Viac informácií o funkciach a cenách produktov nájdete pri jednotlivých modeloch na webe Garmin.sk TU

Séria fénix 6 – Solar Edition

Najobľúbenejšia séria hodiniek Garmin pridáva funkciu solárneho nabíjania aj pre modely fénix 6S a fénix 6. Špeciálne sklíčko Power Glass, ktoré zároveň slúži ako solárny panel a prepracovaný systém správy spotreby energie Power Manager, umožnia slnečnou energiou dopĺňať batériu  a užívať si šport, tréningové funkcie, predinštalované mapy, alebo počúvanie hudby ešte dlhšie. Obsiahlý zoznam športových aktivít je rozšírený o surfovanie, lezenie na stene vo vnútri a pokročilé metriky pre MTB známe z cyklopočítačov Edge. Výdrž batérie fénix 6S Pro Solar v režime smart hodiniek je v interiéri 9 dní a v exteriéri 10,5 dňa. Modely fénix 6 Pro Solar budú mať v režime smart hodiniek výdrž 14 dní v interiéri a 16 dni v exteriéri s dostatočným slnečným svitom.

Verzie fénix 6S Solar sú dostupné v predaji už teraz! Moc od 749,99 €

Viac informácií o funkciach a cenách produktov nájdete pri jednotlivých modeloch na webe Garmin.sk TU

Verzie fénix6 Solar sú taktiež okamžite dostudné od 749,99 €  na webe Garmin.sk TU

Tactix Delta Solar Edition

Štvrtá generácia taktických hodiniek na platforme fénix s vojenskou normou odolnosti MIL-STD-810 dostáva solárne dobíjanie pre zvýšenie výdrže batérie na 24 dní v režime smart hodiniek a 66 hodín s plne aktívnym GPS, pri dostatočnej intenzite slnečného žiarenia. Odolný a zároveň sofistikovaný dizajn s always-on displejom, zafírovým sklíčkom, DLC povrchovou úpravou na lunete a náramkom z taktického nylónu, má okrem špeciálnych taktických funkcí aj predinštalované mapy, pokročilé tréningové a smart funkcie ako príbuzná séria fénix 6. 

Verzie Tactix Delta Solar sú dostupné v predaji už teraz! S cenou od 1099,99 €

Viac informácií o funkciach a cenách produktov nájdete pri jednotlivých modeloch na webe Garmin.sk TU

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: