V rámci neustáleho úsilia o zlepšenie našich produktov a poskytovanie rozšírených funkcií existujúcim používateľom sme radi, že môžeme oznámiť našu ďalšiu aktualizáciu funkcií pre smarthodinky a cyklistické počítače.

Aktualizácia poskytuje vylepšenú funkčnosť a nové funkcie pre rôzne fitness a outdoorové produkty.

Bezplatné aktualizácie softvéru sa začali zavádzať a budú pokračovať v nasledujúcich týždňoch. Zákazníci môžu aktualizovať svoj smartwatch alebo cyklistický počítač povolením automatických aktualizácií zo svojich zariadení. Na konci článku nájdete referenčnú tabuľku funkcii/zariadení.

NOVÝ LEPŠÍ GARMIN COACH

Trénujte na udalosť, dosiahnite míľnik alebo zlepšite svoju kondíciu s tréningovými plánmi Garmin Coach pre bežcov a cyklistov. Vyberte si z nových trénerov a sledujte svoje plány a pokrok v aplikácii Garmin Connect™.

GARMIN SHARE

Spolu je to vždy ľahšie – tak jednoducho bežte alebo jazdite na bicykli po rovnakej trase alebo trénujte rovnaký tréning so svojimi priateľmi. Teraz môžete zdieľať uložené miesta, trasy a tréningy s ostatnými zariadeniami kompatibilnými s Garmin Share v okolí.

VYLEPŠENÉ PLAVECKÉ TRÉNINGY

Optimalizujte svoj čas vo bazéne s tréningami, ktoré zahŕňajú popisné ciele intenzity, ciele tempa a definované typy cvičení. Je to ešte lepšie; tréningy sú teraz jednoduchšie sledovateľné a môžu byť upravené pre rôzne veľkosti bazénov.

VYLEPŠENÝ PREDIKTOR PRETEKU

Prijímajte presnejšie predpovede času pretekov, ktoré teraz zohľadňujú vaše najnovšie najrýchlejšie behy.

NEBEZPEČENSTVA NA CESTÁCH

Prijímajte upozornenia na nebezpečenstvá na ceste hlásené ostatnými cyklistami a prispievajte svojimi vlastnými úpravami na cyklistických počítačoch Edge® 540, 840 alebo 1040.

VYLEPŠENIA GROUPRIDE

Funkcia GroupRide vám pomáha zostať v kontakte so správami počas jazdy, polohami v reálnom čase a upozorneniami na nehodu pre ostatných jazdcov v GroupRide; navyše sa zabavíte v súťaži s  tabuľkami najlepších v jazde pre výstupy a oceneniami po jazde. Tieto funkcie sú dostupné pre cyklistické počítače Edge® Explore 2, 540, 840 alebo 1040.

TYP POVRCHU CESTY

Pozrite si spevnené alebo nespevnené cesty na kompatibilnom Edge počas jazdy a dostávajte upozornenia na nadchádzajúce nespevnené úseky.

Čiernou označené – zariadenie už funkcie má. Modrou označené – funkcia pribudne do zariadenia.