Golfové smart hodinky Approach S40 GPS s farebným dotykovým displejom vyzerajú dobre na vašom zápästí a ešte lepšie na golfovom ihrisku.

Zobrazia vzdialenosť na začiatok, stred a koniec greenu, prekážky a automaticky zaznamenajú vzdialenosť odpalu1. Dokonca vám umožnia presne nastaviť aktuálnu polohu jamky. Spárované so snímačmi palice Approach® CT 10 umožňujú automatic záznam štatistík palíc. Pri použití aplikácie  Garmin Golf vide shoji skier vreálnom čase, automatics uploadujete svoju skóre kartu a nester môžete vyhodnotiť počas alebo po hre všetky svoje štatistiky2. Počas dňa môžete používať Approach S40 ako bežné smart hodinky a monitor aktivity3.

Garmin Approach S40 budú dostupné v predaji už v máji. Verzia Stainless Steel Powder Gray Band za MOC 269,99 € a verzie Black Stainless Steel Black Band alebo Light Gold  White Band za 299,99 €. Bundle verzia bude dostupná za 349,99 €.

ŠTÝLOVÉ, NA KAŽDÝ DEŇ Štýlové, ľahké GPS smart hodinky s 1,2” farebným dotykovým displejom, ktorý je perfektne čitateľný aj na priamom slnku. Sofistikovaný dizajn s kovovou lunetou.
NAINŠTALOVANÉ IHRISKÁ Viack ako 41,000 golfových ihrísk po celom svelte s automatickými aktualizáciami.
AUTOSHOT ZÁZNAM HRY AutoShot™ záznam hry¹ meria a automaticky ukladá polohu a vzdialensť odpalu. Všetko si môžete neskôr pozrieť v apke Garmin Golf™
PRECIZNÁ LOKALIZÁCIA Vďaka vysokocitlivému GPS precizne zmeria vzdialenosť ku začiatku , stredu a koncu geenu, prekážkam a doglegs a iné
NÁHĽAD GREENU Zobrazí skutočný tvar greenu bez ohľadu na to, kde na ihrisku sa práve nachádzate. Manuálne si môžete upraviť pozíciu jamky na aktuálnu.
MONITOR AKTIVITY Sleduje počet krokov, spánok a iné aktivity, ako napr. chôdza, beh, jazda na bicykli.
SMART NOTIFICATIFIKÁCIE Synchronizujte Approach S40 so svojim kompatibilným smartfónom pre príjem upozornení na prichádzajúce hovory, správy, emaily a iné.
GARMIN GOLF™ Využite aplikáciuGarmin Golf , ktorá je úplne zdarma .Automatické skórekarty, možnosť pozrieť si všetky svoje štatistiky už počas hry alebo neskôr po hre.
SKÓREKARTA Digitálna skórekarta a Stableford scoring sa automaticky uploadujú do aplikácie Garmin Golf™
VÝDRŽ BATÉRIE Nabíjateľná batéria vydrží 15 hodín hry s GPS a 10 dní v smart hodinkovom režime.
QUICK RELEASE NÁRAMKY Pre rýchlu zmenu štýlu a farby sú approach vybavené náramkami s rýchloodopínateľným mechanizmom. Jednoducho a bez náradia ich vymeníte za pár sekúnd.
BUNDLE Hodinky sú dostupné aj vo verzií Bundle, ktorá obsahuje Approach S40 GPS 3 balenia Approach CT10 senzor na palicu.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: