Možno sa k vám už dostali správy o novom Forerunner 735 XT, multišportových hodinkách s GPS a pulzomerom na zápästí. Najľahšie multišportové smart hodinky vážia len 40,2 g,  okrem bežeckej, plaveckej a cyklo aplikácie majú aj turistickú, bežkársku či aplikáciu na tréning sily a fitness. Športový dizajn s príjemným silikónovým remienkom a veľkým displejom naznačuje ľahkosť prístupu k dôležitým tréningovým údajom. Kompatibilita s Connect IQ zaručuje ešte širšiu funkcionalitu ako majú samotné hodinky v balení. Forerunner 735xt sú prvými športovými hodinkami s predinštalovanou aplikáciou Strava Live Suffer Score takže budete vedieť ako pri tréningu „tlačíte na pílu“

r-forerunner735xt-of-1007-1462971309-01Bq-column-width-inline

Forerunner 735 sú športové hodinky pre ultimatívneho športovca, ktorý  sleduje svoj cieľ  a potrebuje potrebné údaje pri tréningu alebo priamo na pretekoch. Podrobné tréningové dáta spolu so smart funkciami (napr. a kompatibilitou s aplikáciami s Connect IQ z nich robia tréningového partnera, ktorý pozná veľmi málo obmedzení. Optický pulzomer s technologiou Elevate priamo v hodinkách meria Váš pulz bez potreby hrudného pásu. Pre doplňujúcu metriku ako je doba kontaktu so zemou, vertikalná oscilácia pripojte hrudný pás. Okrem bežného príslušenstva a snímačov nový Forerunner podporuje aj pripojenie merača výkonu Vector a celú radu produktov pre cyklistov Varia.

Pri nových produktoch Garmin je samozrejmosťou funkcia monitora aktivity a spánku v tomto modeli doplnená aj o nepretržité monitorovanie tepu.

forerunner-735xt-multi-view

Hodinky podporujú bezdrôtové pripojenie smartfonu s aplikáciou Garmin Connect Mobile , ktorá je dostupná pre platformy Android iOS a Windows Phone. Tá umožňuje automatický upload do vášho profilu na Garmin Connect, alebo sťahovanie aplikácií z lokality Connect IQ Store, či funkciu sledovania tréningových údajov a polohy v reálnom čase LiveTrack. Pripojený kompatibilný smartfón Vás na hodinkách upozorní na prichádzajúci hovor, SMS, upozornenia zo sociálnych sieti, e-mailu, či kalendára a iné.

Zaujímavým údajom je výdrž baterie 14 popčas tréningu a 11 dní v hodinkovom móde.

Dostupné budú čoskoro v prevední black and gray, midnight blue a frost blue za  €449,99 alebo ako bundle pre bežcov (s HRM-Run™) za €499,99 a bundle pre triatlonistov (s HRM-Tri a HRM-Swim™) za €599.99.

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: