Zūmo XT2 je odolná motocyklová navigácia postavená pre dobrodružstvá. Jej  veľký jasný 6″ displej je dobre čitateľný na slnku a odolá počasiu aj vibráciám z motora. Nový vizuálny plánovač cesty vám umožňuje prispôsobiť cestu na extra kľukatú plnú jazdeckých zážitkov alebo najefektívnejšiu trasu. Začnite skupinovú jazdu a sledujte svojich priateľov na displeji zūmo (vyžaduje použitie aplikácie Tread® nainštalovanej na vašom smartfóne). Pozrite si obľúbené mototrasy, MICHELIN Scenic Roads a satelitné zábery aby ste mohli objaviť nové miesta na preskúmanie. Po návrate zdieľajte detaily z vašej jazdy vrátane akcelerácie a brzdenia. Dostupná už čoskoro za 599,99 € na www.garmin.sk.

NOVÉ Ultra jasný dislpej 6″ je o 15% väčší ako v predošlej generácii a je ešte jasnejší v HD rozlíšení s možnosťou zobrezenia vertikálne aj horizontálne.

NOVÉ Vizuálny plánovač cesty naplánujte si cestu priamo na displeji navigácie, alebo použite aplikáciuTread® na pripojenom smartfóne.

NOVÉ Group Ride mobile sledujte polohu ostatných jazdcov priamo na displeji navigácie, alebo v apke na smartfone.

NOVÉ Michelin Scenic Roads zažite nezabudnutelné jazdy s MICHELIN . Jednoducho ich integrujte do svojej trasy, alebo ich prejdite spontánne výberom zeleno zvýraznenej trasy priamo na mape.p

NOVÉ Populárne trasy zobrazenie populárnych mototrás, ktoré jazdia iný jazdci na motocykloch.

NOVÉ Vylepšené ADVENTUROUS ROUTING™ rovné cesty sú nudné. Vyhľadajte najzaujímavejšie cesty s kopcami, zákrutami a výhľadmi. Vybrať si môžete zo 4 úrovní obtiažnosti.

NOVÉ Rozsiahle mapové pokrytie okrem cestných máp sú predinštalované aj Topo mapy s 3D terénom. Pokrytie zahŕňa Európu a Blízky východ. Mapu Afriky vrátane Tracks4Afrika, Severnej a Južnej Ameriky, Austrálie a Nového Zélandu si môžete stiahnuť ZDARMA prostredníctvom Garmin Express

NOVÉ Trendové a lokálne miesta objavte zaujímavé miesta pozdĺž vašej trasy a súčastnej pozície.

NOVÉ MICHELI GREEN GUIDE predinštalovaná databáza vrátane obrázkov a detailných popisov aby ste vedeli, či sa oplatí zastaviť.

zumo XT2 funkcie

Technické parametre:
  • Rozmery: 15,7 cm x 8,8 cm x 2,4 cm
  • Hmotnosť: 342 gramov
  • Displej: Kapacitný, 6″, 1280x720HD, 1050 nitov
  • Výdrž batérie bez napájania: 6 hodín ( 3,5 hod. s 100% podsvietením)
  • Vodeodolnosť: IPX7
  • Bezdrôtové: Wi-Fi®, BLUETOOTH® and ANT+®
  • Vnútorná pamäť 32 GB
  • Slot na kartu: 256 GB max. microSD™ card

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: