Pripravený na každú misiu. Za nepriateľskou líniou alebo v ruchu veľkomesta. Tactix® Delta sú autentické GPS taktické hodinky, ktoré spĺňajú vojenské štandardy MIL-STD-810. Skvelá kombinácia taktických funkcií a najlepších tréningových nástrojov.

Nové funkcie zahrňajú: Maskovací režim, ktorý deaktivuje všetky zdieľania polohy a bezdrôtovú komunikáciu , „Kill switch“, ktorý umožní jedným stlačením vymazať celú uživateľskú pamäť. Funkcia Jumpmaster pomáha s kalkuláciou pri zoskokoch z veľkej výšky a počas zoskoku aktívne navádza na miesto určenia aj prostredníctvom projekcie trasových bodov. Taktickú výbavu dopĺňa predinštalovaný taktická aplikácia, dualný formát pozície a podsvietenie displeja kompatibilné s nočným videním.

Zárukou odolnosti a kvality sú aj použité materiály. Kupolovité sklíčko zo zafírového kryštálu je vysokoodolné voči poškrábaniu. Nerezová luneta hodiniek je ošetrená extrémne odolnou DLC povrchovou úpravou. Telo hodiniek je vyrobené z polymeru vystuženého vláknami. Zadný kryt je z nerezu ošetreného PVD úpravou.

Tieto odolné hodinky ponúkajú pokročilé fyziologické a športové metriky, ktoré vďaka pokročílému managmentu baterie dokážete reálne využívať dlhšie ako kedykoľvek predtým. Počas bežného dňa využijete smart notifikácie z vášho telefónu, bezkontaktné platby Garmin Pay, alebo prehrávač hudby integrovaný priamo v hodinkách (vrátane služby Spotify). Samozrejmosťou je offline mapa.

Garmin Tactix Delta bude dostupný v predaji už čoskoro za 899,99 €.

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: