GPS smart hodinky s pokročilými zdravotnými a športovými funkciami vám pomôžu lepšie chápať svoje telo. Pri spárovaní s komatibilným smartfonom (iPhone alebo Android) môžete telefón nechať vo vrecku a telefonovať priamo zo svojho zápästia. Dokonca môžete používať hlasového asistenta vášho telefónu na odpovedanie na textové správy. Od športov vonku až po animované cviky vo vnútri, Venu 2 Plus má predinštalovaných viac ako 25 športových aplikácií. Vďaka prehrávaču hudby priamo v hodinkách si môžete svoje obľúbené tóny zobrať všade so sebou. Na svojom zápästí máte ešte vic funkcií! Bezkontaktné platby, betpečnostné a sledovacie služby s výdržou batérie až 9 dní. Hodinky si môžete kúpiť už čoskoro na e-shope garmin.sk za 449,99 €.

Smart hodinkové funkcie

Telefonické hovory zo zápästia Prímajte a vykonávajte hovory priamo z vášho zápästia. (Je nutné mať pripjený kompatibilný smartfon Android lebo Apple) *

Hlasový asistent Používajte služby Siri, Google Assistant alebo Bixby na odpovedanie na textové správy, pýtanie otázok, alebo obsluhu kompatibilných Smart Home  zariadení.*

Žiarivý displej Doplnte svoj štýl hodinkami v troch farbách so žiarivým AMOLED displejom.

Bezpečnostné a sledovacie funkcie Jednoducho odošlite správu predvoleným kontaktom, ktorá zahŕňa vašu polohu. K núdzovým kontaktom môžete pridať aj mieste bezpečnostné zložky, ktorým vaše hodinky v prípade núdze zavolajú. (pos párovaní s kompatibilným smartfonom).

Smart upozornenia Nikdy nezmeškajte hovor, textovú správu, alebo upozornenia zo soc. sieti smart upozorneniami priamo na vašom zápästí. (Po spárovaní s kompatibilným Android alebo Apple smartfonom)*

Hudba Stiahnite si do hodiniek 650 piesni, vrátane offline playlistov Spotify®, Amazon Music alebo Deezer (niektoré vyžadujú prémiový účet) a pripojte svoje bezdrôtové slúchadlá pre počúvanie bez telefónu.

Bezkontaktné platby Garmin Pay Karty a hotovosť môžete nechať doma. Bezpečné bezkontaktné platby vykonávate priamo hodinkami.

Výdrž batérie a rýchlonabíjanie Získajte neprerušný obraz svojho zdravia vďaka výdrži batérie až 9 dní v režime smarthodiniek (8 hodín GPS+prehrávanie hudby). Oceníte aj režim rýchlonabíjania a úsporný režim.

Športové funkcie

Predinštalované športové aplikácie S viac ako 25 predinštalovanými športami isto nájdete spôsob ako rozhýbať svoje telo. Beh, chôdza, cyklistika HIIT, plávanie, golf, turistika, lezenie na umelej stene a o mnoho viac. Hodinky podporujú aj obsah z Connect IQ Store, takže si môžete stiahnuť ešte viac aplikácií a dátových polí.

Kondičný vek Použíjú váš skutočný vek, týždennú intenzívnu aktivitu, tep v kľude a BMI alebo precento podkožného tuku, aby spočítali či ste mladší alebo starší ako číslo vášho veku. Poskytne doporučenia ako znížiť váš kondičný vek.

HIIT cvičenia Použite rôzne profily aktivít s rôznymi časovačmi pre svoje HIIT cvičenia vrátane AMRAP, EMON, Tabata a vlastné (nastavíte počet kôl, dobu odpočinku/cvičenia a iné)

Pokročilý silový tréning táto detailná aktivita zobrazí vaše osobné rekory priamo na zápästí a graficky zobrazí svalové skupiny, ktoré ste precvičili.

Akékoľvek cvičenie kedykoľvek Predinštalované animované cvičenia vrátane kardio, joga, sila, HIIT a Pilates. Vytvorte si vlastné tréningy v apke Garmin Connect, alebo vyskúšajte adaptívne tréningové plány Garmin Coach (beh)

Zdravotné funkcie

Sledovanie zdravia Poznajte svoje telo lepšie vďaka rozsiahlemu sledovaniu zdravia. Snímka Zdravotného Stavu, Body Battery™, Spánkové Skóre, kondičná vek, sledovanie záťaže a iné.

Spánkové Skóre získajte skóre vášho spánku ktoré zohladňuje všetky faktory kvality spánku (jednotlivé fázy, tep, stres, oximetriu) a doporučenia, čo robiť aby bol váš spánok lepší.

Snímka Zdravotného Stavu Zaznamenajte 2-minútové meranie kľúčových štatistík (tep, variabilita pulzu, Pulse Ox, respiračný pomer a stres) a vygenerujte report.

Parametre hodiniek

Rozmery: 43.6 x 43.6 x 12.6 mm

Displej : AMOLED 416×416, priemer 33,0 mm (1,33″)

Hmotnosť: 51,0 g

Batéria: Lithium-ion, 9 dní v režíme smart hodiniek, 8 hodín v režime GPS s prehrávaním hudby.

GPS chipset: GPS, GLONASS, Galileo

Pamäť: 200 hodín histórie aktivity, 650 piesni.

Cena : 449,99 €

*na tomto zozname nájdete zariadenia, ktoré nie sú plno kompatibilné s Venu2 Plus

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: