Hodinky Forerunner posúvajú bežcov bližšie k ich cieľom už 20 rokov. Dnes vám prinášame série Forerunner® 265Forerunner® 965. Naše prvé bežecké hodinky so žiarivým AMOLED displejom vyrobené pre akúkoľvek vzdialenosť.

Forerunner 965

Prémiové GPS bežecké muti-šport hodinky s jasným AMOLED dotykovým displejom a ľahkou titánovou lunetou. Zobúdzajte sa s ranným reportom s HRV statusom pre prehľad vášho zdravia a spánku, zotavenia a výhľadom na dnešný tréning. Funkcia Pripravenosť na tréning vám naznačí ako ste pripravený na produktívnu „zaberačku“ a denne odporúčané cvičenie sa prispôsobí vašej výkonnosti a zotaveniu. Widget Primárne preteky poskytne tréningové tipy, detaily trate a predpokladané časy. Navigujte sa s multi-band GPS na farebnej mape. Nemusíte sa báť, súperov „prežiarite“ na každom behu s výdržou batérie 23 dní v režime smart hodiniek a 31 hodín s GPS. Dostupný bude v druhej polovici marca 2023. za MOC 649,99 € viac tu na www.garmin.sk

Forerunner 965

NOVÉ AMOLED DOTYKOVÝ DISPLEJ – Žiarivý 1,4″ AMOLED s dotykovým aj tradičným tlačidlovým ovládaním.

NOVÉ TITÁNOVÁ LUNETA – nový dizajn s ochrannou titánovou lunetou.

NOVÉ DYNAMIKA BEHU ZO ZÁPÄSTIAPokročilé bežecké metriky vrátane výkonu (watty), doby kontaktu so zemou, dĺžky kroku, vertikálneho pomeru –  bez nutnosti použitia ďalšieho príslušenstva.

NOVÉ AKÚTNA/CHRONICKÁ ZÁŤAŽ – sleduje krátkodobú a strednodobú záťaž a pomáha udržovať tempo tréningového rastu v medziach, ktoré vám pomôžu zostať zdravými a vyhnúť sa stagnáciam.

FAREBNÉ VEKTOROVÉ MAPY S TRASOVANÍM – bezproblémový beh s navigáciou „odbočka po odbočke“ s viac frekvenčným (multi-band) GPS .

VÝDRŽ BATERIE – dostatočná výdrž batérie pokryje až 23 dní používania v režime smart hodiniek a GPS aktivity trvajúce až 31 hodín.

PERFEKTNÁ PRESNOSŤ – Multi-band GNSS s technológiou SatIQ™ prináša vysokú presnosť v zložitých podmienkach a zároveň optimalizuje výdrž baterie.

VIAC AKTIVÍT – Prepínajte medzi športami jedným tlačidlom pri používaní multi-šport profilov pre triathlon, duathlon, brick cvičenia a swim run, alebo si prispôsobte vlastné multišport profily.

BEZKONTAKTNÉ PLATBY –  S Garmin Pay môžete nechať kartu doma a platiť bezpečne.

HUDBA NA ZÁPÄSTÍ – 32 GB vnútornej pamäti znamená hodiny hudby vrátane offline playlistov Spotify, Amazon Music a Deezer (niektoré služby vyžadujú aktívne predplatné) Na počúvanie hudby treba pripojiť bezdrôtové slúchadlá – telefón nepotrebujete.

POKROČILÉ ŠPORTOVÉ FUNKCIE – Okrem stále rastúceho zoznamu fyziologických metrík môžete využívať aj rôzne kalkulované hodnoty, ktoré vám pomáhajú efektívne trénovať. Všetky pochádzajú zo svetoznámeho laboratória Firstbeat, ktoré okrem vás využívajú aj profesionálni športovci na všetkých kontinentoch.

Tech. Parametre Forerunner 965

Vodeodolnosť: 5ATM

Rozmery: 47,1 x 47,1 x 13,2 mm

Hmotnosť: 52 g

Displej: AMOLED 1,4″, 454×454, Corning® Gorilla® Glass DX

Dostupná pamäť: 32 GB

Bezdrôtová komunikácia: Wi-Fi, Buetooth, ANT+

Forerunner 265/265S

Trénujte brilantne s farebným AMOLED dotykovým displejom. Funkcia tréningová pripravenosť vám ukáže kedy ste pripravený efektívne zabrať aby ste dosiahli svoje ciele. Ranný report s HRV status, vyhodnotením spánku a zotavenia vám dajú výhliadky na váš tréning v danom dni. Plánujte svoju stratégiu s widgetom Primárne preteky, ktorá vám umožňuje ešte viac personalizovať denné odporúčané cvičenia ,ktoré sa prispôsobujú vášmu reálnemu výkonu a zotaveniu pri behu na špecifickej trase. Získajte ešte viac s bežeckou dynamikou priamo zo zápästia a multi-band GPS. Viac ako 30 predinštalovaných športových aktivít. To všetko s výdržou batérie 15 dní v režime smart hodiniek. Hodinky sú dostupné už teraz za MOC 466,99 € viac TU na www.garmin.sk

NOVÉ AMOLED DOTYKOVÝ DISPLEJ – Žiarivý  AMOLED s dotykovým aj tradičným dotykovým ovládaním.

NOVÉ DVE VERZIE – Vyberte si z dvoch veľkostí – 46 mm , alebo 42 mm.

NOVÉ TRÉNINGOVÁ PRIPRAVENOSŤ – je skóre na základe kvality spánku, zotavenia, tréningovej záťaže a HRV status. Táto hodnota vám pomôže odhadnúť ako ste pripravený na tréning , ktorý má priniesť čo najväčší efekt.

NOVÉ DYNAMIKA BEHU ZO ZÁPÄSTIAPokročilé bežecké metriky vrátane výkonu (watty), doby kontaktu so zemou, dĺžky kroku, vertikálneho pomeru –  bez nutnosti použitia ďalšieho príslušenstva.

VÝDRŽ BATERIE – dostatočná výdrž batérie pokryje až 13 dní používania v režime smart hodiniek a GPS aktivity trvajúce až 20 hodín –  Forerunner 265 a 15 dní používania smart hodiniek a 24 hodín GPS – Forerunner 265 S.

RANNÝ REPORT – hneď ako sa zobudíte dostanete prehľad o vašom spánku, zotavení a výhliadky na tréning spolu s HRV a počasím aké vás cez deň čaká.

VIAC AKTIVÍT – 30+ predinštalovaných aktivít vrátane behu, triathlonu, cyklistiky, plávanie v otvorenej vode a iné.

PERFEKTNÁ PRESNOSŤ – Multi-band GNSS s technológiou SatIQ™ prináša vysokú presnosť v zložitých podmienkach a zároveň optimalizuje výdrž baterie.

HUDBA NA ZÁPÄSTÍ – 8 GB vnútornej pamäti znamená hodiny hudby vrátane offline playlistov Spotify, Amazon Music a Deezer (niektoré služby vyžadujú aktívne predplatné) Na počúvanie hudby treba pripojiť bezdrôtové slúchadlá – telefón nepotrebujete.

BEZKONTAKTNÉ PLATBY –  S Garmin Pay môžete nechať kartu doma a platiť bezpečne.

GARMIN COACH – adaptívne tréningové plány, alebo vlastné tréningy vytvorené s apku Garmin Connect .

Tech. Parametre Forerunner 265/265S

Vodeodolnosť: 5ATM

Rozmery: 46,1 x 46,1 x 12,9 mm / 41,7 x 41,7 x 12,9 mm

Hmotnosť: 46 g /40 g

Displej: AMOLED

1,3″, 416×416 / 1,1″ 360×360

Corning® Gorilla® Glass 3

Dostupná pamäť: 32 GB

Bezdrôtová komunikácia: Wi-Fi, Buetooth, ANT+

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: