Tím Garmin Connect sa neustále snaží zlepšovať a prinášať niečo nové. Tento mesiac pribudli nové možnosti zdieľania na sociálnych sieťach, ocenenia vo výzvach a funkcie, ktoré ťa potiahnu ešte k lepším výkonom.

Zdieľanie na sociálnych sieťach

Zdieľanie vašich úspechov s priateľmi a rodinou je skvelou motiváciou nie len pre vás. Teraz môžete pridať aj fotku zo svojej aktivity spolu so základnými údajmi. Podeľte sa o svoju obľúbenú športovú scenériu alebo selfie hneď po pretekoch.

Ocenenia výziev

Každý rád zvíťazí vo výzvach na Garmin Connect. Ale, čo sa stane, keď ste týždeň mimo a váš priateľ Tomáš sa prihlási na maratón bez toho aby o tom ktokoľvek vedel ? Myslíme si, že si aj tak zaslúžite uznanie s novými alternatívnymi oceneniami.

Skončili ste v krokovej výzve posledný, ale počas týždňa ste mali najviac rečí o výhre ? Tak vám dáme cenu za reči 🙂 Týždeň ste odštartovali perfektne, ale vo štvrtok ste dostali virózu a odležali ste si to v posteli ? Nevadí, získate cenu „roztrhnuté šnúrky“ lebo inak by ste boli isto prvý.

Demografické porovnanie

Connect je perfektný nástroj na zobrazenie štatistík a dosahovanie stanovených cieľov. Ale, čo ak by ste nemuseli porovnávať seba…iba….hmm so sebou ? Demgrafické porovnanie porovná vaše výkony s rovnakých aktivít so všetkými používateľmi vo vašom veku. Aj keď sa cítite byť majstrom sveta, stále máte priestor zlepšovať sa.

Mobilná aplikácia Connect Mobile je dostupná pre iOS, Android aj WIn.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: