Nový monitor aktivity vívosmart HR+ s optickým pulzomerom Elevate má ešte jedno veľké plus, a tým je GPS. Vďaka GPS má populárny náramok ďalšie bežecké funkcie a funkciu Garmin Move IQ™ – automatickú detekciu aktivity.

garmin

Kontinuálne meranie pulzu na zápästí a dobre čitateľný displej spolu so sledovaním počtu krokov, prejdenej vzdialenosti, spálených kalórií, prejdených poschodí a záznamom minút intenzívnej aktivity zostávajú zachované ako v modely bez GPS. Vodeodolnosť 5 ATM umožňuje povrchové plávanie a sprchovanie.

garmin-vivosmart-wearable

Ak chcete svoje aktivity sledovať ešte presnejšie, GPS presne odmeria vzdialenosť, tempo a umožní vám prezerať a hodnotiť svoje aktivity na mape vo vašom konte na Garmin Connect™. Ďalšie bežecké funkcie zahŕňajú osobné rekordy, funkciu Virtual Pacer, Auto Pause®, Auto Lap® a režim Chôdza/Beh. Vďaka meraniu pulzu na zápästí vívosmart HR+ zaznamená čas stredne a vysoko intenzívnej aktivity. Garmin Move IQ je funkcia, ktorá automaticky rozozná aktivitu chôdza, beh, cyklistika, plávanie alebo cvičenie na eliptickom trenažéri. Cvičenie sa vám automaticky zaznamená bez toho, aby ste museli aktivitu manuálne spúšťať. Po synchronizácii s vaším kontom na Garmin Connect vidíte štatistiky svojho dňa a všetky aktivity, ktoré ste počas dňa robili.

Aj pri vašom aktívnom životnom štýle stále zostávate v spojení so svojou rodinou, priateľmi a prácou vďaka smart notifikáciám. Upozornenia na hovory, správy, emaily či kalendár a sociálne siete máte priamo na zápästí. A čo viac? Priamo zo svojich hodiniek dokážete ovládať prehrávač hudby na svojom telefóne alebo vyhľadať svoj telefón, ak neviete, kde ste ho doma položili.

vívosmart HR+ má výdrž batérie až do 5 dní v hodinkovom režime – monitor aktivity (zapnutý pulzomer, vypnuté GPS)  a 8 hodín so zapnutým GPS. V predaji bude už čoskoro za € 220,99 v maloobchodnej cene.

Ďalšie informácie na www.garmin.sk

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: