Vívoactive 3 sa perfektne hodí pre každého, kto je aktívny, či už behá, pláva alebo navštevuje fitness centrum a navyše s ním môžete aj platiť.

Vlastne je jedno akému športu sa venujete, s týmito smart športovými hodinkami a 15-timi prednahratými športovými aplikáciami máte istotu, že zaznamenáte každú aktivitu bez potreby smartfónu.  Chcete zmenu štýlu alebo sa venovať niečomu inému ? Stiahnite si tisíce štýlov pozadia, aplikácií a widgetov či dátových polí z Connect IQ Store. Vívoactive 3 je prvé zariadenie pripravené na GarminPay vďaka ktorému môžete využiť bezkontaktnú platbu.

 

Nová generácia obľúbených smart hodiniek prináša nový dizajn aj nové funkcie pre nadšencov aktívneho životného štýlu.

GARMIN PAY : Umožňuje bezkontaktnú platbu (spustenie v európe už čoskoro)

Fitness tréningy : Vytvorte a stiahnite si vlastné tréningy, vívoactive 3 zaznamená cvičenie, opakovania, sety a časy odpočinku.

SIDE SWIPE : Nový dotykový interface umožňuje rýchlu navigáciu v menu a widgetoch. Obojstranný dizajn umožňuje rovnaké používanie na ľavom aj pravom zápästí a podľa osobnej preferencie využívať palec alebo ukazovák.

Športové Aplikácie : Joga, kardio, silový tréning, beh, plávanie, golf a veľa iných športov. GPS chipset pre záznam športov v prírode.

Garmin Elevate : Nová generácia optického pulzomera na zápästí.

Smart Funkcie : bežné funkcie ako smart notifikácie na hovory, sms, maily sú rozšírené o možnosť odpovedať prednastavenými správami jediným dotykom. (Android a WIN). LiveTrack a automatický upload aktivít. Hodinky umožňujú ovládanie prehrávača hudby v telefóne a ovládanie akčnej kamery VIRB. Ak neviete v zhone nájsť svoj telefón, oceníte funkciu find my phone a hodinkami si „prezvoníte“ .

CONNECT IQ : tisíce aplikácií, pozadí displeja a widgetov, ktoré z vašich hodiniek urobia ešte viac smart hodinky.

Welness monitor : monitoruje ako vaše telo reaguje na stresujúce faktory, takže ľahšie nájdete rovnováhu medzi záťažou a regeneráciou.

Fitness monitor : vypočíta odhad VO2 Max, váš kondičný vek, čo sú dva indikátory vašej telesnej kondície.

Displej : Vode odolný, stále zapnutý, dobre čitateľný , dotykový displej.

S hmotnosťou len 43 gramov a výdržou batérie 8 dní a menu v slovenčine sa môžete tešiť na veľa zábavy. V predaji bude už čoskoro v MOC od € 329,99.

 

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: