Connect IQ je systém bezplatných aplikácií, ktoré si môžete nainštalovať do svojich zariadení Garmin. Športové smart hodinky, cyklopočítače, ale aj outdoorové navigácie môžete vylepšiť vďaka rôznym dátovým poliam, apkám a grafickým štýlom. A čo viac, ak ste doma v oblati IT môžete vytvoriť aj vlastnú aplikáciu.

Connect IQ Store 

má dnes viac ako 2 000 aplikácií, dátových polí a štýlov pozadia. Po roku fungovania sme vylepšili IQ Store tak, aby ste ľahšie a rýchlejšie vyhľadali a stiahli presne to, čo potrebujete.  Popis detailov je teraz jasnejší a nájdete tam aj to, čo pribudlo v aktuálnej verzií aplikácie.

Snímka obrazovky 2016-08-16 o 13.56.32

Dátové polia sú super !

Dátové polia sú super spôsob ako rozšíriť funkcionalitu svojich hodiniek  a pridať nové hodnoty počas športového výkonu. Môžete napríklad meriať svoje Strava Suffer Skóre alebo odpočítavať čas do vyčerpania. Doteraz to fungovalo ta, že údaje sa zobrazovali len počas aktivity. ALE TERAZ už môžete všetky tieto data nahrávať do svojho konta na Garmi Connect.

Pribudol aj Edge

205-180x300

Connect IQ spustil podporu dátových polí pre Edge 520, 820, 1000 a Explore 1000 už v marci. Teraz sme spustili podporu aplikácií a widgetov. Widgety sa zobrazia v nastaveniacha aplikácie pod tlačítkom IQ. Aplikácie a widgety môžu vyžadovať data z internetu ( prostredníctvom pripojenia Connect Mobile) .

Stiahnite si už TERAZ!

Connect IQ je dostupný pre viac ako 20 zariadení Garmin. AK chcete využívať najnovšie funkcie, uistite sa , že máte nainštalovaný najnovší software na vašom zariadení, na to využijete aplikáciu Garmin Expres. Connect IQ Store nájdete v položke zariadenia vo vašom konte na Garmin Connect, stránke zariadenia v aplikácií Garmin Express alebo v položke viac vo vašej aplikácií Connect Mobile. Všetky aplikácie sú zdarma! 

iqcko

 

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: