Zdá sa, že cyklisti môžu mať vianoce aj na konci augusta. Garmin predstavil horúci bonus pre výkonnostných cyklistov – tretiu generáciu wattmetra VECTOR 3 a novú vlajkovú loď medzi cyklopočítačmi Edge 1030.

Vector 3 a Vector 3S je kompletne redizajnovaný merač výkonu . Na rozdiel od svojich predchodcov, tretia generácia má celé riešenie integrované priamo v pedáloch (nenachádza sa na nich pod) a montuje sa ako akékoľvek iné pedále. Vďaka tomu je veľmi jednoduché Vector 3 preinštalovať z jedného bicykla na druhý bez nutnosti asistencie servisu alebo použitia špeciálnych nástrojov. Ihneď po inštalácií duálny senzor meria celkový výkon, rovnováhu pravá/ľavá, kadenciu a pokročilé cyklistické metriky. Vector 3S – single senzor(na jednom pedáli) meria celkový výkon a kadenciu.

Nový dizajn Vector 3/3S umožňuje hlbší náklon v zákrutách a ergonomickejšie spojenie s tretrami. LED kontrolky na pedáloch informujú o nastavení a servisných údajoch. Systém merania priamo v pedáloch zaručuje presne a spoľahlivé meranie pri každom tréningu.

Duálny merač výkonu Vector zobrazuje údaje zvlášť pre pravú a ľavú nohu. Okrem základných a pokročilých metrík cyklistom umožňuje analyzovať, v ktorej fáze záberu produkujú najväčší výkon a nasmerovať ich tréning. Vector 3 zaznamenáva či ste v pedáloch alebo v sedle aby ste vedeli kedy a ako dlho ste produkovali špecifický výkon počas fáz každého záberu. Platform Offset vám zase pomôže zistiť kde na pedáli aplikujete silu a pomôže lepšie nastaviť ergonómiu bicykla.

Cenovo dostupná verzia Vector 3S používa merania z ľavého pedála(celkový výkon a kadencia) a umožňuje upgrade na plnú verziu duálneho senzora.

Vector 3/3S má výdrž batérie 120 hodín. Vector 3 bude na pultoch už čoskoro za doporučenú MOC €999,99. Vector 3S za cenu € 599,99 a Upgrade set za €499,99.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: