Už ste počuli o VÝZVE? Že nie? Tak rýchlo na stránku vyzva.garmin.sk alebo kľudne čítajte ďalej, v rýchlosti vám vysvetlíme, o čo ide.

Prečo výzva ?  Aktívny život znamená kvalitný život. Dokážete urobiť niečo aby táto kvalita rástla? Niekto chce byť majstrom sveta, niekto si užíva večerný beh parkom a iný túži iba zapnúť gombík na svojich obľúbených rifliach. Predstavte si, že zvíťaziť môžete každý deň. Je to celkom jednoduché.

Ako mám prijať výzvu ?  Nie, nechceme od vás ,aby ste od prvého dňa potili litre potu. Aj ten najväčší ciel sa dá dosiahnuť po malých krokoch. Presne ako naši ambasádori Štefan a Nasťa. Stačí, aby ste urobili prvý krok a potom krok ďalší a ďalší.

Čo získam ? Príjmite výzvu prekonať včerajšok a každý deň prekonáte seba, aj keď len o malý kúsok a ráno vás v zrkadle pozdraví lepší vy. Vyhrať každý deň a dosiahnuť na vyššie ciele. Komu by sa to nepáčilo?

Čo mi s výzvou pomôže ? To či objektívne plníte svoje ciele, zistíte najľahšie s monitorom aktivity alebo smart športovými hodinkami. Spočítajú vaše kroky, spánok, úsilie pri športe a samozrejme zostanete v kontakte so svetom vďaka smart funkciam.

SLEDUJTE NÁŠ BLOG v sekcií VÝZVA . Každý utorok a piatok pribudne krátky článok o tom „ako na to“.

Aktívny životný štýl má spoločníka na zápästí, vyberte si monitor aktivity pre vás a vaše deti zo série vívo

Ak je šport váš kamarát a myslíte to vážne, nie len pri behu, cyklistike, in-line, fitness, vyberte si smart športtester zo série forerunner .

Ste náročný a nerobíte kompromisy ? Tie VAŠE multisport smart hodinky nájdete v sérii fénix3/fénix Chronos.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: