8. mája sme sa v Bratislave opäť stretli na perfektnom bežeckom podujatí, ktoré bolo naozaj svetové. Wings For Life World Run okrem Bratislavy odštartoval v ten istý moment v ďalších 32 krajinách na šiestich kontinentoch. Samozrejme, nemohli sme chýbať ani my s naším stanom Garmin.

stan

Krásne slnečné podujatie prilákalo veľa z vás, čo bežali pre tých , čo bežať nemôžu. Na štarte sme videli veľa známych osobností zo sveta kultúry či športu. Tenisky si okrem poctivo trénujúcich obuli aj takí, čo si prišli beh vyskúšať prvý krát v živote. Veď tento beh je hlavne o myšlienke pomáhať a dobre sa zabaviť. Vzdialenosť bola presne podľa možností každého bežiaceho a cieľová čiara doslova každého dobehla v ten správny moment. Pre tých, čo si neboli istí, že majú to správne tempo, tu boli naši GARMIN pace maker -udávači tempa.

paceriPo tom, ako sa všetci v dobrej nálade zahriali počas Garmin rozcvičky s profesionálnym trénerom Ivanom Gabovičom, už mohol nasledovať štart do bratislavských ulíc. Po pol hodine sa na svoju stíhaciu púť vydal Catcher Car vedený skúseným pilotom Ivanom Jakešom.

IMG_2024 Ten takmer po piatich hodinách dobehol aj posledného-prvého muža na trati Gabriela Švajdu na značke 54 kilometrov. Najlepší ženský výkon podala Petra Fašungová 40 kilometrov. Čo myslíte, bola to, že mali obidvaja na zápästí Garmin Forerunner, náhoda ?

vitazi

Tešíme sa na budúci rok, keď sa nás na WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2017 stretne ešte omnoho viac.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: