Áno, práve teraz na začiatku sezóny prichádza nový Approach X40, ktorý kombinuje monitor aktivity s golfovým zariadením a optickým pulzomerom na zápästí Elevate. To všetko spolu s 40 000 golfovými ihriskami na celom svete. Tenký, ľahký a univerzálny náramok zobrazuje vzdialenosť na začiatok, stred a koniec greenu, tak isto ako ja prekážky. Menší ako bežné golfové hodinky a predsa v sebe skrýva funkcie ako napr. AutoShot automatické meranie a záznam vzdialenosti a pozície rán pre každú jamku. Hru si môžete zaznamenať a zanalyzovať v Garmin Connect. Approach X40 podporuje smart funkcie( upozornenie na hovory, správy, atď) a pripojenie nového snímača švihu TruSwing.

120215_ROD_047-1024x683

Approach X40 je najmenší monitor aktivity s funkciou GPS. Už v balení má predinštalovaných 40 000 ihrísk z celého sveta (vrátane tých slovenských) s aktualizáciu zdarma. Mnohých iste prekvapí aj náhľad greenu, bunkrov a vodných prekážok, či možnosť zmeniť pozíciu jamky.

approach

Štýlový a príjemný na nosenie, vytvorený so zreteľom na aktívnych golfistov. Monitor dennej aktivity meria prejdené kroky, spálené kalórie, vzdialenosť, hodiny spánku a samozrejme upozorní majiteľa na to, že je čas sa hýbať. Technológia optického pulzomera na zápästí umožňuje meranie pulzu 24/7 .

Počas hry môžete Approach X40 využívať aj ako digitálnu score kartu, s možnosťou zápisu individuálnych štatistík ako napr. údery na fairway, green počet puttov. S funkciou AutoShot zaznamenávate dokonca ešte viac údajov. Napríklad priemernú vzdialenosť na každú palicu, najdlhší drive v hre alebo celkovo. Na mape tak môžete sledovať svoje osobné tendencie hry a v ďalšom kole sa zlepšiť. Všetky údaje si môžete ukladať na jedno miesto Garmin Connect. Tak máte svoje score karty, štatistiky každej hry, či celkové štatistiky ihneď na dosah.

Approach X40 má jednoduchý nadčasový dizajn s 1-palcovým dotykovým displejom. Je vodeodolný (50m), takže sa nemusíte obávať pri hre v daždivom počasí alebo bežnej aktivite. Nabíjateľná Li-ion batéria vydrží v režime GPS pri hre až 10 hodín a v bežnom režime monitora aktivity je to 5 dní (pri zapnutom pulzomery a aktívnych smart notifikáciách).

Approach X40 bude už čoskoro dostupný na pultoch vášho obľúbeného predajcu za odporúčanú MOC € 249,90. Dostupný bude v štyroch farebných prevedeniach: Black, White, Frost Blue a Limelight. Detailné informácie produktu nájdete na www.garmin.sk

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: