Dobrá správa pre fanúšikov dobrodružstva v prírode. Garmin prináša update populárnej série Oregon s novými zariadeniami Oregon 700,750 a 750t. S novou GPS/GLONASS anténou pre ešte lepší príjem signálu, smart funkciami a podporou aplikácií z Connect IQ store.

Odolná navigácia s veľkým dotykovým displejom sa dočkala vylepšení v podobe úplne novej internej antény na zlepšený príjem signálu GPS/GLONASS aj v tých najkomplikovanejších podmienkach. Všetky modely budú vybavené 3D kompasom, výškomerom a barometrom.  Aby bola navigácia v neznámom teréne hračkou, získate navyše predplatné satelitných záberov BirdsEye na rok úplne zdarma.

Už budete smart aj v prírode. Vďaka bezdrôtovému pripojenie( Wi-Fi, Bluetooth , ANT+) nové Oregony získali možnosť smart upozornení z vášho kompatibilného smartfonu, bezdrôtovo si budete môcť sťahovať aktualizácie, či aplikácie z Connect IQ store( táto platforma bola donedávna dostupná len pre športové smart hodinky), údaje pre geocaching a uploadovať dobrodružstvá do Garmin Adventure. Vážnym doplnkom je aj Active Weather- aktuálny vývoj počasie vrátane animovaného priebehu a radaru počasia  priamo na mapovej stránke.

Aby ste všetky nové funkcie mohli lepšie využívať je nové menu na Oregonoch zjednodušené a rozšírené o nové aktivity  ako napr. horská cyklistika, horolezectvo, rybačka, či Geocaching.

3-paľcový dotykový displej je veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku a dá sa ovládať aj v ľahkých rukaviaciach. Vodeodolnosť IPX7 a nárazuvzdornosť z neho robia toho správneho spoločníka na tie najväčšie dobrodružstvá. Napájanie zabäzpečuje NiMH blok alebo dve AA baterie, čo oceníte hlavne na miestach bez pístupu k zdroju elektrickej energie. Výdrž zapnutého zariadenia je 16 hodín.

Vybavením sa model Oregon 700 a Oregon 750 líšia tým, že 750 má navyše 8Mpx fotoaparát a v balení nabíjací adaptér a NiMh baterry pack

Dostupné budú už toto leto v MOC €449,99 za Oregon 700,  €549,99 zs Oregon 750 a €599,99 za Oregon 750t s predinštalovanou mapou Garmin TOPOActive Europe.

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: