inReach Mini vám zaručí spojenie so svetom kdekoľvek na zemeguli. Satelitný komunikátor vreckovej veľkosti pre všetky dobrodružstvá, kde záleží na veľkosti a hmotnosti. Posielajte a prijímajte textové správy, zdieľajte svoju polohu a v prípade ohrozenia si privolajte pomoc prostredníctvom profesionálnej služby GEOS 24/7. So spojením cez inReach zostávate v kontakte s rodinou a priateľmi, kdekoľvek vás vaše dobrodružstvo zavedie.

 

 

NOVÉ VRECKOVÁ VEĽKOSŤ Malé, odolné ľahké zariadenie  pre obojstrannú komunikáciu so 100% globálnym pokrytím Iridium® (je nutné aktivovať si službu).
NOVÉ ZVÝŠENÁ ODOLNOSŤ MIL-STD-810-G certifikát na nárazu vzdornosť a tepelnú odolnosť.
INTERAKTÍVNE SOS Spustite záchrannú akciu prostredníctvom služby GEOS s obojstrannou komunikáciou. (je nutné aktivovať si službu)
NOVÉ BEZDROTOVÁ KOMUNIKÁCIA MEDZI ZARIADENIAMI Posielajte a prímajte textové správy prostredníctvom pripojeného Garmin zariadenia vrátane smart hodiniek a turistických GPS.
SLEDOVANIE A ZDIEĽANIE POLOHY Nepretržité sledovanie polohy kdekoľvek na svete.
KONTROLA OBSAHU CEZ MOBILNÉ ZARIADENIE Zdieľajte navigačné data s aplikáciou Earthmate® na vašom mobilnom zariadení a používajte mapové podklady, letecké zábery a iné.
NOVÉ VEĽKÁ VARIABILITA Rôzne možnosti montáže a príslušenstva .
POČASIE Voliteľná inReach meteorologická služba posiela aktuálne informácie priamo na inReach® Mini alebo spárované zariadenie. Dostupné sú základné a prémiové balíčky služieb. (je nutné aktivovať si službu)
VÝKON BATÉRIE Interná lithiová batéria s 50 hodinovou výdržou pri 10 minútovom sledovacom intervale
  VODEODOLNOSŤ Nárazuvzdornosť, vodeodolnosť IPX 7

Detaily jednotlivých dátových plánov satelitnej komunikácie nájdete TU

APLIKÁCIA EARTHMATE

App Store®   Google Play™ Store   Amazon® Appstore

Pre väčší komfort ovládania a ďalšie funkcie si stiahnite aplikáciu Earthmate® (zdarma) a pripojte svoj smartfon Apple® alebo Android™ k inReach prostredníctvom Bluetooth® . Získate tak prístup k mapám a leteckým snímkam. Plus môžete využívať funkcie inReach prostredníctvom pripojeného smartfónu. Čítanie a písanie správ tak bude jednoduchšie, po synchronizácií vašich kontaktov bude komunikácia s kýmkoľvek a kdekoľvek záležitosťou niekoľkých dotykov.

 

ROZMERY A HMOTNOSŤ

Rozmery zariadenia :5.2 cm x 9.9 cm x 2.6 cm

Rozmery displeja: 2.3 cm x 2.3 cm

Hmotnosť: 100 gramov

Dostupné  za MOC  € 349,99  e-shop

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: