Monitor aktivity nemusí vždy vyzerať ako sci-fi digitálky. Presvedčí vás o tom nový Garmin Vívomove. Štýlové ručičkové hodinky s monitorom aktivity a spánku. Samozrejmosťou je aj upozornenie na to, že vám chýba pohyb. Vodeodolné 5ATM s výdržou batérie až 1 rok bez nabíjania.

vivomove, Classic White, UNITED STATES

vivomove, Classic White

Príjemne sa nosia celý deň a sú dostupné v rôznych vyhotoveniach/štýloch, a to vívomove sport, vívomove classic s koženým remienkom a vívomove premium s celokovovým telom a koženým remienkom. S vymeniteľnými remienkami (koža alebo silikón) a viacerými farebnými prevedeniami čierna, rose-gold, nerez či zlatý odtieň, si každý môže nájsť štýl, ktorý mu vyhovuje.

Hodinky majú okrem bežných ručičiek aj dva analógové ukazovatele. Zelený na ľavej strane vás informuje o tom, na koľko percent plníte svoj denný cieľ . Červený na pravej strane upozorňuje na to, že sa už dlhšie nehýbete. Po hodine sedenia pribudne polovica, a potom každých 15 minút štvrtina, ak  sa, samozrejme, nezačnete prechádzať. vívomove monitoruje aj kvalitu spánku, zaznamená, či sa počas noci prehadzujete a ako často vstávate z postele.

vivomove, Premium Gold Tone, UNITED STATES

vivomove, Premium Gold Tone

Počas dňa sa vívomove automaticky synchronizuje s aplikáciou Garmin Connect Mobile. Týmto spôsobom môžete pokoriť svoje dlhodobé ciele alebo súťažiť so svojimi priateľmi, či splniť týždňovú výzvu. Garmin Connect Insights vám poradí presne na mieru, ako dosiahnete svoje vytúžené ciele.

vívomove bude už čoskoro dostupný za 169,99 € vo verzii Sport,  220,99 € verzia Classic a  299,99 € verzia Premium .

Viac informácií nájde na www.garmin.sk v sekcii vívomove 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: